Skepparen är coachen

Idén med Sea Agile är att kombinera skärgårdssegling med teamutveckling på den nivå som passar er grupp bäst. Jag som driver företaget heter Thomas Bindzau och arbetar även som agil coach och systemutvecklare.

Det finns några saker jag brinner för; utveckling av människor och team, agila arbetssätt och segling. De här tre samspelar fantastiskt väl och utgör tillsammans grunden för Sea Agile. Resultatet av seglingen beror både på er som team och mig som coach. Det är förstås ingen tävling, utan allt handlar om att ni ska utvecklas som grupp och trivas tillsammans på min båt.

Så vem är jag då? För att inte bli långrandig har jag nedan försökt mig på en kort och enkel sammanfattning av mig som agil coach, seglare och person.

Agil bakgrund
– Stort intresse och passion för agila arbetssätt
– Scrum Master och Certified Scrum Professional
– Utbildad agil coach och diplomerad professionell coach
– Van kursledare och instruktör
– Har arbetat agilt i mer än 15 år

Seglingserfarenhet
– Seglat det mesta; optimistjolle, skutor, semestersegling och havskappseglingar
– Sjöscoutledare
– Fartygsbefäl klass VIII
– Utsjöskepparintyg

Som person och ledare
– Lugn och trygg
– Lyssnande och stödjande
– Låter alla komma till tals och vara delaktiga