Seglingen

Sea Agile erbjuder ett unikt koncept där ditt team får lära känna varandra bättre, hitta sätt att arbeta effektivare och ha roligare ihop. Därtill kommer friheten att vara nära naturen och lyckan i att forsa fram över fjärdarna tillsammans. Ni kan vara 2-7 deltagare på min båt och vi seglar normalt på vardagar från maj till oktober, oftast med start och mål i hemmahamnen i Svinninge Marina norr om Stockholm.

Tillsammans med mig, Thomas Bindzau – en erfaren seglare och trygg agil coach – får ni en härlig upplevelse och verktyg för att utvecklas vidare. Konceptet passar både nya team som behöver hitta effektiva sätt att samarbeta och erfarna team som vill ta nya steg i sin utveckling.

Era behov styr utformningen
En segling med Sea Agile kan vara en avancerad agil övning om det är vad ert team behöver. Det kan också vara en vanlig teamövning där ni samarbetar, umgås, diskuterar och njuter av havet, naturen och god mat. Som du förstår finns också alla nivåer där emellan, och det är alltid era behov som styr utformningen.

Sea Agile erbjuder även seglingskonferenser om ditt team eller ledningsgrupp vill mötas på ett nytt sätt för att stimulera dialogen och få nya upplevelser. Det går också bra att hyra båten utan skeppare, men för det behövs dokumenterad nautisk kompetens och erfarenhet.

Genomförandet i praktiken
Upplägget för seglingen bestämmer vi tillsammans. Du berättar var ert team står idag och vilka utmaningar ni har framför er. Utifrån din beskrivning tar jag fram ett förslag till genomförande som du får godkänna. Kika gärna igenom det här exemplet på en agil segling om du är nyfiken.

Vad kostar det?
Eftersom möjligheterna att anpassa seglingen är oändliga, kan även kostnaden variera. Prisexemplen nedan avser en segling med start och mål i Svinninge, inklusive alla måltider och med boende ombord, för minst 4 deltagare:

1 dag: 4 900 kr per deltagare
2 dagar: 8 500 kr per deltagare

Chartersegling och seglingsutbildning
För dig som vill komma ut i skärgården med kolleger, familj eller vänner för att njuta av hav och natur utan inblandning av agila metoder ordnar vi även charterturer i skärgården. Charterseglingen sker i samarbete med Vind o Vatten, som även administrerar bokningarna. Tillsammans arrangerar vi även seglingsutbildning på alla nivåer. Välkommen att läsa mer och boka här.